Den kinesiske kalender gravid med menstruation

den kinesiske kalender gravid med menstruation

Heldigvis skal du ikke finde ud af hverken uge eller dag du blev gravid, men blot hvilken måned. De fleste husker, hvornår deres menstruation udeblev. Er du gravid - og nysgerrig efter at vide, om du venter en dreng eller en pige? Så fordriv tiden indtil kønsscanningen i uge 20 med den kinesiske kalender, som  Mangler: menstruation. Ifølge legenden blev den kinesiske kalender begravet i en kongelig grav for over år siden. Den kan Sådan bliver du måske gravid med en dreng. DEL. den kinesiske kalender gravid med menstruation

Den kinesiske kalender gravid med menstruation - står døren

Det skal jeg ikke kunne sige, en måned i månekalenderen strækker sig over 28 dage og da det dannelse ensomhed færre dage på et år end vores kalender, så giver det nogle forskydninger. Håber det var svar nok Hej. Hvad skal baby hedde? Skuk - kæresten vil ikke. Jeg tænkte at hun muligvis ikke havde konverteret til den kinesiske månekalender. Skal jeg forlade min kone?

Videos

Mens, befruktning och graviditet

Den kinesiske kalender gravid med menstruation - til

Besvar denne kommentar Det er fordi jeg omregner fra vores kalender Den gregorianske og til den kalender kinerserne brugte, da den her kønsbestemmelseskalender blev lavet. Jeg har 2 piger og en dreng og ingen af dem passede, den sagde lige det omvendte….

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2