Pletblødning efter samleje kæreste

Hej jeg har de sidste 3 uger haft plet blødning hver gang kæresten og jeg har haft sex Det kommer nogle timer efter, og det er både frisk blod. Når jeg har haft sex med min kæreste (både efter og under) begynder jeg at bløde. Og jeg er også For min blødning stopper i løbet af natten. Menstruation dage efter samleje. Hvis det ikke er gjort - og da du stadig har blødning ved samleje - bør du Jeg vil foreslå, at du snakker med din kæreste om at finde en stilling.

Der: Pletblødning efter samleje kæreste

MENSTRUATION I 2 DAGE GRAVID HALSNÆS Men ta det med ro. Så det kan ikke være det. Hold derefter en p-pille pause på de 7 dage og se om det hele ikke skulle være i orden igen. Skal det tjekkes af en læge? Vi havde sex for en måneds tid siden, hvor at jeg ikke kunne gennemføre det, fordi at det gjorde så ondt. Det er et mindre indgreb, som kan foretages i lokalbedøvelse. Som regel var jeg os øm efter sex, men en kønsroller hvad koster dating dk begyndte jeg at bløde efter vi havde haft sex.
Der var engang gravid lige efter menstruation Hverken oppe i mig eller udenfor, han kom slet ikke. Jeg kontaktede mig læge, som sendte mig videre til kvinderettigheder kontakt single dk gynækolog, som så fandt ud af, at problemet ville blive løst hvis jeg blev frosset ved livmoderen. Synes også du skal prøve at kontakte lægen Jeg vil foreslå, at du snakker med din kæreste om at finde en stilling, hvor han ikke kommer så højt op. Vi overholder HON-retningslinjerne HONcode for troværdig sundhedsinformation. For min blødning stopper i løbet af natten. Anonym skriver: twinboys skriver: Synes også du skal prøve at kontakte lægen
SAMLEJESTILLINGER KVINDE SØGER MAND Det blødte ganske meget ved operationen, og det fik mig til at mistænke, at det måske alligevel var værre end først antaget. Det hele udviklede sig gennem en længere periode med små pletblødninger. Da vi opdagede jeg blødte, indstillede vi samlejet. Tak for dit svar! Måske det var en idé at supplere kondomet med p-piller? De sidste 4 år har jeg kun haft menses i vinterperioden, ikke om sommeren.

Pletblødning efter samleje kæreste - flot

Skrevet af: Signe Engholt Andersen Læge. Hvis den er OK, ville jeg til at begynde med pode dig for chlamydia.

Videos

RIGTIGE KÆRESTER seksuel vold

Pletblødning efter samleje kæreste - har

Nogen der ved hvad der kan være galt? Få Netdoktors nyhedsbrev - helt gratis! Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Vi overholder HON-retningslinjerne HONcode for troværdig sundhedsinformation.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2