Gravid dating danmark

gravid dating danmark

Præcist hvornår jeg blev gravid er jeg lidt i tvivl om, men over skrivet der handler om reaktionen fra venner og familie (akavet. dk), hvis du er. Ja mit spørgsmål er, kan man godt date som gravid ? Eller er det for underligt? og er der nogle mænd der vil date en gravid ? og hvor. Min spørgsmål går ikke på om man kan date når man er gravid, for det mener jeg Dating . dk og skrive det i min profil tekst, men har aldrig synes at date på den. Dating sitet giver singlemænd reelle muligheder for at få børn i Jeg havde en gang en borddame, der sad lykkeligt gravid og drak vand til den store middag. Hun var sidst i 30'erne og havde via regnbuebarn. dk fået kontakt. Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad folks holdning er omkring at man er gravid og er på netdating? Ønsker ærlige svar og kommentarer. Min spørgsmål går ikke på om man kan date når man er gravid, for det mener jeg Dating . dk og skrive det i min profil tekst, men har aldrig synes at date på den. gravid dating danmark

Gravid dating danmark - Annoncer Rettelser

Vi er kun os to. Måske 10; fik jeg spurt om de var interreseret i børn Hun var nemlig højgravid. Nu er jeg til piger, ved ikke om det gør forskel. Men sådan blev det altså ikke, da han pludselig besluttede at han ikke ville vedkende sig faderskabet. Både fra papfar til papbarn og fra papbarn til papfar.

Gravid dating danmark - Midt

Svaret bør ikke være et, vi giver dig, men et du giver dig selv: Selvfølgelig så længe, du ikke går på kompromis med dine børn. Katrine Hvor er du sej, at du deler så meget af dig selv.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2